🥡 REPARTIM GELATS A CANET I VOLTANTS | Ports Gratuïts +15€👌

TORRO CENTENARI DOMENECH I MONTANER


          Lluís Domènech i Montaner va morir el 27 d'octubre de 1923, i el centenari de la seva mort es commemora aquest 2023. Com a figura clau del modernisme català, s'han fet diverses celebracions, exposicions i esdeveniments en record d'aquest destacat arquitecte, historiador i humanista.

          Durant l'any del centenari de la seva mort, es posa en relleu la seva influència en l'arquitectura i la cultura catalana, destacant obres com la casa Roura, la casa Domènech i Montaner a Canet de Mar, el Palau de la Música Catalana i l'Hospital de Sant Pau entre d'altres. Aquests esdeveniments no només són per recordar la vida i obra de Domènech i Montaner, sinó que també serveixen per ressaltar la importància continuada del seu llegat en la preservació del patrimoni arquitectònic i la identitat cultural de Catalunya.

 

          Per a l'elaboració d'aquest torró tant especial, hem fet una interpretació del llenguatge floral emprat a les seves obres. En aquest cas concret, una rajola modernista amb fulles d'acant en relleu, que es pot veure representat amb una talla en fusta dins la Casa Domènech i Montaner, la darrera obra construïda per l'arquitecte.

 

           Respecte a la degustació del torró, s'ha optat per gustos molt clàssics i festius, com és la combinació d'ametlla lleugerament torrada amb un toc cítric i aromàtic mitjançant la taronja sanguina, arrodonit amb un cruixent de neula que esperem sigui de l'agrat de tots, de grans a petits.

 

          Bon Nadal a tothom i felices festes de part de tot l'equip de La Gela!

 

 

 

 

Sale

Unavailable

Sold Out