Qui sóc per a tu
Em dic Jordi Roig i m'embruto les mans a diari com a gelater.
Una necessitat de postre al restaurant familiar em va fer descobrir la cuina del dolç 25 anys enrera. Vaig aprendre dels millors especialistes d'aquell moment i des de 2015 em dedico de ple a millorar la tècnica gelatera al meu propi obrador i a oferir-ne el resultats en fred a la meva botiga.
M'agrada fer equip. En aquest temps, he format part de la selecció espanyola a la Copa del Món de Gelateria a Rimini 2008 i a la Copa del Món de Pastisseria a Lyon 2009. El resultat va ser un Premi a la millor Copa de Gelat i Premi Especial Carlo Pozzi a la millor organització i pulcritut.
He estat alumne i sóc formador. Tinc el Títol d'Expert en Gelateria per la Universitat d'Alacant, epicentre gelater a Espanya, i sóc professor de gelateria de la Chocolat Academy Chocovic.
Sóc amic dels meus amics i vull fer del món un lloc més dolç i refrescant.
T'apuntes a provar?