Què hi fem a l'Obrador
El nostre obrador és tan petit i funcional que qualsevol gelater de renom internacional s'hi voldria passar una temporada per allò de retrobar-se amb un mateix.
Entre nosaltres en diem Studio perquè ens agrada pensar que hi fem feina de laboratori. De fet, passem més estona pensant en el producte que el·laborant-lo. Un cop engeguem ja no tenim aturador.
A l'obrador hi treballem entre dues i tres persones tocant ingredient i aplicant fòrmules. No fem gelat de temporada sinó que n'elaborem 365 dies l'any. Això sí, quan s'apropa el Nadal fem torrons per aclamació popular. També fem orxata i trufes gelades. Ens atrevim amb gairebé tot, però sempre retornem al gelat.
Treballem per a tot tipus de client. Tenim restauradors que valoren acabar bé els àpats, gelateries que despatxen el nostre producte amb orgull o veïns que degusten asseguts a la terrassa de La Gelateria de Canet.
Ens escoltem els clients perquè el millor producte comença parant l'orella.
Vols tastar i ens dius alguna cosa?