Temps de verema

Foto de la Vinya de la Carmeta i El Vadó Castellà a Besalú

Ja som a setembre, mes on ja s’intueix el final de l’estiu i de la temporada de la Gela de Canet; però no ens podíem despedir de tots vosaltres sense presentar-vos un dels gelats d’autor que més m’estimo: el “Temps de Verema”.

Aquest és un sorbet-homenatge a un dels personatges que més admiro i que va dibuixar i pintar el poble de Canet de Mar i Sant Pol de Mar. Després d’haver-nos deixat, serà recordat per tots nosaltres, tant per el seu caràcter com per la seva obra: Salvador Castellà.

En Vadó era reconegut com un gran pintor i aquarel·lista però molts de nosaltres sabíem que era un gran polifacètic; la natura era la seva gran font d’inspiració i la vinya una de les seves grans passions.

De la vinya de la Carmeta i del Vadó, s’ha extret curosament els grans de raïm que he fermentat per aconseguir que els llevats i l’alcohol aromatitzin i li donin els matissos que em transporten a la meva infantesa al garatge de l’avi, on hi feia el seu vi i la mistela, i que a dia d’avui hi tenim l’obrador on elaborem els gelats i sorbets. Esperem que us agradi i el gaudiu tant com he gaudit creant-lo i elaborant-lo.

Please follow and like us:
error

2 respostes a «Temps de verema»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *